Hyr festlokal på toftaholm

brollop

Dansa i salongerna, höj en skål på terrassen, hylla festens huvudpersoner och runda av natten med småprat vid brasan.

En fest på Toftaholm blir ett minne för livet. Här finns utrymme för såväl finstämda tillställningar som rungande kalas. Vi hjälper till med allt!

Vårt kök är ivrigt redo för varje utmaning, våra salonger och sällskapsrum smyckas och dukas upp just som ni vill ha det och i vår trädgård finns plats för aktiviteter vid sjöns strand. Vill ni höja stämningen med musik eller specialarrangemang förmedlar vi gärna kontakter. Hör av dig och berätta om dina önskemål. Snart kan festen börja!

Totalt rymmer Toftaholm 150 sittande gäster i salonger och sällskapsrum. Gustavsalen rymmer 50-60 sittande gäster och har direkt utgång till den stora terrassen med sjöutsikt. Hör av er och fråga gärna efter förslag på en festmeny som inspiration eller skapa själva en meny baserad på era favoritsmaker. Vårt köksteam hjälper gärna till att balansera kvällens smaker.

Ta en titt i vårt kalendarium och fundera på vilken högtid du skulle vilja fira i hemtrevlig herrgårdsmiljö. Välkommen att dansa in julen, skåla för det nya året, dansa kring midsommarstången eller sjunga kräftvisor med oss. Vi ordnar fest året runt!