Bröllop på Toftaholms herrgård

Bröllp i kyrkan

Räkna med en och annan lyckotår! När vi firar kärleken gör vi det med besked här på Toftaholm.

Oavsett om vi hjälper er att skapa ett litet känslosamt bröllop med de allra närmaste eller en storslagen heldag med hundratalet gäster, har vi samma mål – att skapa ett ljust minne för livet.

Vill ni inte gifta er i någon av traktens charmiga kyrkor står vår stora terrass och den vackra gläntan vid vår borgruin till ert förfogande.

Passa på att göra en storslagen entré! Anländ sjövägen i herrgårdens vackra träsnipa. Kliv iland och låt festen börja.  Vi berättar gärna mer.


Det här är er dag! Då ska den bli precis som ni vill ha den. Se vårt förslag som en startpunkt och låt sedan fantasin sprudla.

Brudskål med sprudlande dryck på terrassen eller i salongen. Matsalen är smyckad med blommor och borden står dukade med vitt linne och brutna servetter. Tillsammans med köksmästaren har menyn anpassats till er smak, från förrätten till bröllopstårtan och till sist den sena nattamaten. Är ni 80 övernattande gäster eller fler får ni automatiskt hela herrgården för er själva. Begränsningar kan dock finnas under sommarmånaderna.