21 september

På spåret

Vi repriserar förra årets succé. Sätt ihop ett team om tre till fyra personer och tävla om ett fint pris i den klassiska frågesportstävlingen På Spåret. En rolig och allmänbildande kväll som inkluderar en trerätters middag.

Läs mer

12 oktober

Hollywood Gala

Dressa upp i din finaste galaklänning eller kostym och njut av champagne och en trerätters galamiddag. Under kvällen lottar vi också ut fantastiska priser, bland annat två flygbiljetter till Los Angeles/Hollywood.

Läs mer

19 oktober

Oktoberfest

Vår traditionella oktoberfest är alltid en succé. I vårt värdshus, Den Gyllene Abborren, vankas det som vanligt en klassisk tysk buffé kombinerat med livemusik och allsång.

Läs mer

20 oktober

Afternoon Tea

Smarriga snittar, hembakade kakor, sötsaker och annat smått och gott tillsammans med valfritt te, eller för den delen en kopp kaffe.

Läs mer

2 november

Mord & Mysterier

I brittisk deckaranda deltar du i ett mysterie-drama samtidigt som du avnjuter en trerätters middag. Under middagen uppstår ständigt nya dråpliga inslag som kärleksaffärer, spontana tal, handel och kanske till och med mord. Det gäller att samla så mycket information som möjligt under middagen för att kunna lista ut vem mördaren är.

Läs mer

3 november

Escape box

En lagtävling (6-7 personer per lag) som går ut på att lösa ett antal klurigheter för att på så sätt komma in i den magiska väskan. En variant på Escape Room som verkligen utmanar lagets förmåga att samarbeta för att lösa svåra gåtor.

Läs mer

9 november

Berättarkväll

Eva Andersson från Sagomuseet berättar och dramatiserar den spännande historien om Toftaholm Herrgård. Vi serverar sedan en härlig buffé inklusive kaffe i Den Gyllene Abborren, vårt gamla värdshus från 1640.

Läs mer

17 november

Afternoon Tea

Smarriga snittar, hembakade kakor, sötsaker och annat smått och gott tillsammans med valfritt te, eller för den delen en kopp kaffe.

Läs mer

23 november

Julbord

Glöm julstress och paketjakt – hos oss handlar julen om lugn och ro, tindrande ljus och ett julbord dignande av småländska delikatesser. Kom i god tid så att du hinner pusta ut och avnjuta en kopp värmande glögg framför brasan i vår lobby.

Läs mer

29 december

Nyårsfest

Fira in det nya året med en hejdundrande fest på vår herrgård. Vi erbjuder ett komplett program för hela nyårshelgen. Aktiviteter, avslappning, mat, dryck, dans och andra festligheter långt in på småtimmarna.

Läs mer