6 juli

Grillkväll med musiktema – Ted Gärdestad

Välkommen till en rejäl grillbuffé med levande musikunderhållning vid kanten av Vidöstern. Du sitter torrt och bekvämt i vår regnsäkra paviljong oavsett väder. Vill du komma sjövägen så går det utmärkt att lägga till vid vår brygga. Under kvällen kommer vi att hylla Ted Gärdestad.

Läs mer

20 juli

Grillkväll med musiktema – Sweet Jazz

Välkommen till underbara Toftaholm. Kvällen erbjuder förutom grillbuffé en lokal och efterlängtad underhållning. Oavsett väderlek sitter du säkert i vår sommarpaviljong och kan både lyssna och dansa. Välkommen såväl sjövägen som landsvägen för att njuta tonerna av Sweet jazz med Bolmsö Old Stars.

Läs mer

3 augusti

Grillkväll med musiktema – Abba

Vill du vara en dancing queen eller bara sjunga med i en av Sveriges största musikskatter så är Toftaholm rätta stället. Välkommen såväl sjövägen som landsvägen. Sitt i vår sommarpaviljong och njut det musikaliska arvet från gruppen Abba.

Läs mer

17 augusti

Grillkväll med musiktema – Gospel Voices Inc

Efterlängtade och efterfrågade. På Toftaholm erbjuds en musikalisk mångfald och på mångas begäran presenterar vi Gospel Voices Inc och LarsLisa Andersson. Till musiken njuter vi en grillbuffé och du väljer själv om du vill komma landsvägen eller sjövägen. Oavsett väderlek så sitter du säkert i vår sommarpaviljong.

Läs mer

7 september

Musikquiz

Musikquiz med fina priser och livemusik med start kl. 18.30. Våra artister underhåller och under kvällen blir det dessutom en lagtävling i musik.

Läs mer

21 september

På spåret

Vi repriserar förra årets succé. Sätt ihop ett team om tre till fyra personer och tävla om ett fint pris i den klassiska frågesportstävlingen På Spåret. En rolig och allmänbildande kväll som inkluderar en trerätters middag.

Läs mer

12 oktober

Hollywood Gala

Dressa upp i din finaste galaklänning eller kostym och njut av champagne och en trerätters galamiddag. Under kvällen lottar vi också ut fantastiska priser, bland annat två flygbiljetter till Los Angeles/Hollywood.

Läs mer

26 oktober

Oktoberfest

Vår traditionella oktoberfest är alltid en succé. I vårt värdshus, Den Gyllene Abborren, vankas det som vanligt en klassisk tysk buffé kombinerat med livemusik och allsång.

Läs mer

2 november

Mord & Mysterier

I brittisk deckaranda deltar du i ett mysterie-drama samtidigt som du avnjuter en trerätters middag. Under middagen uppstår ständigt nya dråpliga inslag som kärleksaffärer, spontana tal, handel och kanske till och med mord. Det gäller att samla så mycket information som möjligt under middagen för att kunna lista ut vem mördaren är.

Läs mer

3 november

Escape box

En lagtävling (6-7 personer per lag) som går ut på att lösa ett antal klurigheter för att på så sätt komma in i den magiska väskan. En variant på Escape Room som verkligen utmanar lagets förmåga att samarbeta för att lösa svåra gåtor.

Läs mer

9 november

Berättarkväll

Eva Andersson från Sagomuseet berättar och dramatiserar den spännande historien om Toftaholm Herrgård. Vi serverar sedan en härlig buffé inklusive kaffe i Den Gyllene Abborren, vårt gamla värdshus från 1640.

Läs mer