25 januari

Gästspel av Thomas Sjögren

Thomas Sjögren är kocken som endast tjugofyra år gammal vann årets kock 2015 . Närmast kommer han som vinnaren ur TV4:s Kockarnas Kamp. I en exklusiv sittning med begränsat antal platser, komponerar han en fyrarätters middag hos oss på Toftaholm Herrgård, så se till att boka dina platser redan idag.

Läs mer

26 januari

Afternoon Tea

Smarriga snittar, hembakade kakor, lemon curd och annat smått och gott tillsammans med valfritt te, eller för den delen en kopp kaffe, allt i en stor härlig buffé.

Läs mer

2 februari

Wellness Deluxe

Koppla av i vårt Eco-spa nere vid strandkanten. Njut av en stund i de vedeldade bastu- och badtunnorna. Eller kanske ett dopp i sjön och en stund i det soluppvärmda relaxrummet med utsikt över Vidöstern. Under helgen gästas vi av Sawadee Kha från Ljungby, som erbjuder olika behandlingar för er att avnjuta. Välkommen!

Läs mer

2 februari

Gourmet-kvällar

Under dessa ljuvliga lördagkvällar kommer vår kökschef Jim Florin med personal bjuda på en välsmakande upplevelse. Det serveras fem huvudrätter och tio aptitretare, alla rätter är delar av det vi valt att kalla The Best of Toftaholm.

Läs mer

8 februari

Escape box

Escape Box är en lagtävling med max 4 deltagare per lag. Här ska du och ditt lag samarbeta, lösa rebusar och andra klurigheter. Frågan är, vem samarbetar bäst? Du eller dina vänner? Laget med störst vinnarskallar tar sig hela vägen fram och vinner den magiska väskan.

Läs mer

14 februari

Alla Hjärtans Dag

Ta med din bättre hälft till oss på Toftaholm. Här avnjuter ni en god middag i vår varma herrgårdsmiljö, med möjlighet till övernattning och frukost.

Läs mer

1 mars

Toftaholm loves musicals

Ett frosseri i musik med de allra bästa låtarna ifrån de mest kända musikalerna. Njut av Phantom of the Opera, Chess, Mamma Mia, Lejonkungen, mfl.

Läs mer

22 mars

Sinnenas Kamp

I Sinnenas Kamp tävlar du i lag med maximalt fyra deltagare. Här kommer dina fem sinnen sättas på prov, så spetsa sinnena för en härlig kväll, fylld med överraskningar. Samtidigt avnjuter ni en fulländad fyrarätters middag.

Läs mer

5 april

Ursäkta, jag kom visst fel…

Nej då, du har kommit rätt! Du får komma precis som du vill. Kom klädd som en bagare, kom piffad för galan, eller som du var påväg till gymmet.

Läs mer

18 april

Barnens Påsk

Hej alla barn! Välkomna på påskfirande hos oss. Här har påskharen, gömt ägg runt om i skogen, byggt en stor hoppborg, gjort en klurig frågetävling och gjort ett separat rum för alla barn att kolla på film på kvällarna (där slipper ni tråkiga vuxna).

Läs mer