ID-10038315

SPA-behandlingar på Toftaholm Herrgård

En stor nyhet på Toftaholm Herrgård är att det nu går att boka ansiktsbehandlingar samt manikyr.

Behandlingarna utförs i Toftaholms herrgårdsmiljö i samband med din vistelse – antingen på ditt hotellrum eller i ett avskilt rum, allt för att du ska kunna känna dig så avslappnad som möjligt.

Behandlingarna bokar du genom oss på Toftaholm Herrgård via telefon 0370-440 55 eller via e-post info@toftaholm.se  Du kan boka din behandling måndag-söndag jämna veckor.

Våra behandlingar

Ansiktsbehandlingarna som går att välja emellan är cellulär-, guld- eller chokladbehandling.

En cellulärbehandling förnyar och skyddar dina hudceller. Den innehåller den naturliga enzymen sinuit (ungdomens protein) som kommer ifrån en speciell vindruva. Sinuiten förlänger cellernas livslängd och reparerar cellen.

Chokladbehandlingen är en anti-rynk behandling som görs i förebyggande syfte och är baserad på naturlig kakao för en stressfri känsla och gladare hud. Behandlingen återfuktar, gör huden mjuk och len och ökar elasticiteten.

Den lyxiga guldbehandlingen, där delar av momenten och krämerna innehåller 24 karat guld, är förutom det baserad på silkesproteiner, marina kollagen(”rynkfiller”) samt föryngrande oligopeptiderna. Behandlingen ska ge känslan av ett lätt ansiktslyft, rynkutfyllning, utjämning av hudens toner samt förbättra hudstrukturen.

Manikyr

En spa-manikyr består av vanlig manikyr inklusive peeling av händerna och en handmassage som avslutas med lackning av naglarna.  Tidsåtgång ca 90 min

Shellac ser ut som vanligt nagellack men som tack vare att det härdas i UV-lampa håller 2-3 veckor. Hybridlacket är av det ledande märket CND Shellack. Behandlingen innehåller även en lättare manikyr.

Prislista

    Ansiktsbehandling

  • Cellulärbehandling                  550:-
  • Chokladbehandling                  595:-
  • Guldbehandling                        795:-

    Manikyr

  • Spa-manikyr                              450:-
  • Shellac                                      325:-

Tidsbokning krävs. Ring 0370-440 55
eller skicka e-post info@toftaholm.se