Herrgård hotell

Rum 1

 Toftaholm har genom tiderna inte bara varit en gästfri plats. Gården har framför allt varit ett hem. Först för släkten Stenbock, senare för familjen Bonde.

I dag sitter känslan både i väggarna och på dem! Exklusiva engelska blomstertapeter är kanske inte det mest praktiska valet för ett hotell, men i våra ögon, det vackraste. Toftaholm är inrett som ett hem. Med kärlek och utvalda detaljer. Inte ett enda rum är det andra likt, så passa på att gå husesyn och upptäck vår unika gård.

Här hittar du sprakande brasor, trivsamma sällskapsrum och eleganta salonger, precis som de kunde sett ut för drygt 150 år sedan. Det är först när du tittar närmare som du upptäcker att den historiska miljön fått modernt sällskap i form av en skön relax-avdelning, ett inspirerat kök i toppklass och fritt trådlöst bredband i hela hotellet. Det fanns minsann inte när familjen Stenbock bodde här!

Varje herrgård värd namnet har förstås ett spöke. Vårt heter Matts och kan då och då skymtas på vinden. Om han inte bara är en skugga förstås … Vi gillar dock vårt spöke och känner starkt för denne stackars dräng som slutade äta när flickan han älskade gifte sig med en annan. Han stör inte våra gäster, så du kan lugnt krypa ned under täcket, borra ned näsan i den mjuka kudden och lita på att få sova gott.

Priser:
Dubbelrum fr. 1 990:-
Enkelrum fr. 1 710:-
Svit 3 395:-

Uppgradering möjlig för rum i huvudbyggnad samt rum med balkong.

Boka rum