Vi har nu serverat våra härliga tre- och fem-rätters menyer med bl a lättbakad laxrygg, picklad gurka och ostronmajonnäs, Lamm på tre olika sätt, lammrostbiff med puré på palsternacka och gulbeta, polkabeta mm (se bilden). Visst finns det gäster som har haft dåliga upplevelser vad det gäller lamm. ”Det smakar kofta” är uttryck säker det flesta hört. Men alla som ”våga” smaka vårt fantastiska långsambakade lamm har haft samma kommentar: ”Det smakar fantastiskt, det smakar ju inte lamm”. Helgen som var lyckades vi t o m övertyga en principfast gäst som ratat lamm på en Michelin restaurang i Lyon efter ett smakprov att också prova vårt lamm. Detta var han kommentar till köket:

 

IMG_7639

Sommarens ala carte kommer snart

Vårens meny kommer nu sakta men säkert fasas ut till förmån för sommarens ala carte meny. Dessutom kommer vi att bjuda upp till grillkvällar på fredagar med start den 27 maj. Grillmenyn består av tre val, lax, kyckling eller entrecote med tillbehör. Vi håller tummarna att vädret hjälper oss att skapa rätt fredagsstämning och vi kommer att bjuda på musikunderhållning och musikquiz. Titta på vår hemsida under Aktuellt för att se programmet.

Herrgårdslunchen allt mer populär

Vi får mycket positiva kommentarer för vår Herrgårdslunch som vi paketerade om i mitten av april. Alltid en vällagad och god rätt med hembakat surdegsbröd, sallad, måltidsdryck och kaffe för 185 kronor. Köket har fullt upp på luncherna när det dyker upp många gäster som inte bokat innan. Dessutom många som stannar just på lunchen för att ladda sin Tesla.