Under vintern/våren erbjuder vi säsongsinspirerade menyer, allt från lättare måltider till kulinariska upplevelser.

Här nedan finner du vinterns/vårens menyer och öppettider.

Menyer

Herrgårdens á la carte
Kvällsmeny (gäller mån, ons, fre)
Kvällsmeny (gäller tis, tors, lör)

Frukost

Måndag – fredag     07.00 – 10.00
Lördag – söndag     08.00 – 10.00

Lunch

Måndag – lördag     12.00 – 15.00

Klassisk söndagslunch

Söndag     12.00 – 16.00 (från den 15 januari).
För bordsbokning, kontakta oss på 0370 – 440 55

Middag

Måndag – lördag     18.00 – 21.00
Söndag                      Förbokning

Reception

Måndag – fredag     07.00 – 22.00
Lördag – söndag     08.00 – 22.00

Relaxavdelning

Alla dagar     Förbokning

Gym

Alla dagar     07.00 – 22.00

Veckans herrgårdslunch

Serveras mellan kl 12.00 – 15.00

Måndag
Halstrad torsk med pocherat ägg, dill och persiljesås

Tisdag
Klassisk kalv i dillsås med smörslungade morötter och färskpotatis

Onsdag
Baconlindad köttfärslimpa med kokt potatis, gräddsås och lingon

Torsdag
Fläsklägg med rotmos-creme och syrad kål

Fredag
Pocherad laxfylld rödspätta med vitvinssås och blomkål

Lördag
Wallenbergare med potatispuré, brynt smör och ärtor

(inklusive smör, bröd, sallad, måltidsdryck & kaffe)

185 kr

Alternativ
Ceasarsallad med gårdskyckling och krutonger, 185 kr

Smörgås med ost & skinka, 115 kr
Smörgås med rökt lax, 135 kr
Smörgås Skagen, 125 kr
Smörgås med leverpastej/bacon, 125 kr

Ladda hem veckans herrgårdslunch som pdf