Fine dining och rårörda lingon

Brunch 2

Om du tror att det bara är i storstäderna du hittar nyskapande mat och kulinariska experiment bör du bereda dig på att bli positivt överraskad. Varje maträtt har en historia, varje råvara har en berättelse som skvallrar om soliga dagar, frostiga nätter och mörka mullrika jordar. På Toftaholm huserar en ung och mycket ambitiös köksmästare med ett entusiastiskt team som verkligen vågar ta ut svängarna.

På Toftaholm är varje måltid viktig. Vårt jobb är att locka fram det allra bästa ur varje produkt och få dem att sjunga tillsammans för dig på tallriken. Från den stora herrgårdsfrukosten till festens kvällsvickning. Lyxa till det med en Afternoon tea med hembakade scones eller knapra på en lätt småkaka. För att kunna göra det har vi nära kontakt med våra leverantörer. Våra menyer bygger på de smaker och berättelser de delar med oss. Därför väljer vi förstås alltid att använda närproducerade lokala råvaror när det är möjligt. Då vet vi att vi får de möraste köttbitarna, de spädaste primörerna och bär som är sprängfulla med smak. Spänstiga kryddor hämtar vi från vår egen grönskande trädgård, svamp från skogarna utanför och solmogna äpplen från gårdens dignande träd. Det om något är närodlat! Prova nya tapas eller slå dig ned för en långsittning med julbordets alla smaker. Vi bjuder på små sensationer varje säsong och varje dag.

Lunch

måndag – lördag 12-15

Klassisk söndagslunch

söndagar 12-16 (från den 15 januari)

Supé

måndag – söndag 18-21 (från maj- t.o.m september)

måndag – lördag 18-21 (från oktober – t.o.m april)