2 februari – 4 maj

Gourmet-kvällar

Under dessa ljuvliga lördagkvällar kommer vår kökschef Jim Florin med personal bjuda på en välsmakande upplevelse. Det serveras fem huvudrätter och tio aptitretare, alla rätter är delar av det vi valt att kalla The Best of Toftaholm. Middagen serveras för ett sällskap om tolv personer i vår flygel Abborren – så se till att boka era platser idag.

2 februari, 9 mars, 6 april och 4 maj

  • Välkomstdrink
  • Fem huvudrätter
  • Tio aptitretare
  • Övernattning i uppgraderat dubbelrum
  • Frukost
  • Max 12 personer
  • Möjlighet att kombinera med vinprovning

2 195 kr
per person i dubbelrum, tillgång till Eco-spa alternativt vår relax-avdelning.

Enbart middag 995 kr per person

Fields marked with an * are required

25/12 Juldagen

  • 15:00 Incheckning
  • 18:00 Black Tie – Cocktail Hour
    – Underhållning i lobbyn där vi presenterar oss, vår personal och vårt vackra Toftaholm och helgens kompletta program.
  • 19:00 Dörrarna slås upp till vår romantiska matsal där vi serverar en femrätters gourmet-julmiddag.

 

26/12 Annandagen

  • 08:00 – 10:00 Stor julinspirerad frukostbuffé
  • 11:00 Historisk vandring i Toftaholm Naturresarvat med utomhusaktiviteter, mysiga brasor och varm choklad.
  • 12:00 Lätt lunch inklusive måltidsdryck
  • 17:30 Vi samlas i vårt fina värdshus – Den Gyllene Abborren – för glögg och allsång.
  • 18:30 Det stora julbordet står uppdukat med allehanda läckerheter, inklusive ett glas vin eller öl, samt snaps.

27/12 Tisdag

  • 08:00 – 10:00 Frukostbuffé
  • 11:00 Utcheckning