Kvällens middag
Á la carte
Förrätt 195kr, Varmrätt 335kr, Dessert 185kr
Inklusive bröd, smör, bordsvatten
Förrätter
Ravioli smaksatt med rödbeta och spenat, fylld med nattbakat vildsvin och brännvinsost, toppad med rostad lök och buljong på vildsvin.
(L, G, Ä)
Lättmarinerad makrill i makrilldashi med lättrökt grädde, äpple, gurka och olja gjord av dill. (L, F)
195 kr
Varmrätter
Skreitorsk med cylinder av citronbakad purjolök och noriblad, karamelliserad löksky, ostronemulsion och krispigt chips gjort av palsternacka och morot toppat med smörgåskrasse.
(L, Ä, F)*
335 kr
Bakat fasanbröst, brynt smör med bakad kålrot, konfiterad vitlök och plasternackskräm,
friterad fönsterlav och björnbärsås. (L)*
335 kr
Klassisk ratatouille nicoise.
335 kr
Desserter
Smultronsorbet, smultronpannacotta, smultrongel, smultronkaka, smultronmaräng, smultroncremaux, smultroncurd, torkade smultron, smultrontuille, citronmeliss. (L, G, Ä)*
Mjölkchokladbavaroise med rostad hasselnötskaka, chokladcremaux, hasselnötstuille, pralineglass. (L, G, Ä, N)
185 kr
Barnmeny
(upp till 12 år)
Köttbullar med potatismos, gräddsås, lingon och gurka
(G, L, MP, Ä) *
105 kr
Trerätters barnmeny finns
Kvällens middag Måndag, onsdag och fredag
Makrill, fasan och smultron
Kvällens middag tisdag, torsdag och lördag
Ravioli, skreitorsk och mjölkchoklad
För allergier, se menyn ovan
(F= Fisk, G=Gluten, L=Laktos, MP=Mjölkprotein, N=Nötter, S=Skaldjur, Ä= Ägg)