Kvällens middag

Á la carte

Förrätt 195kr, Varmrätt 335kr, Dessert 185kr

 Inklusive bröd, smör, bordsvatten

Middag serveras måndag - lördag med undantag av de kvällar då julbord serveras (onsdag - lördag 29/11 - 21/12)

 

Förrätter

Oxkind med persiljerotsremoulad, äpple, demiglace på kalv och kyckling (Mandel, Ä)*

195 kr

Hummer- & kräftbisque med kräftstjärtar, cashewnötter och rostade kikärtor (L, MP, N, S)*

195 kr

 

Varmrätter

Hälleflundrafilé med potatispuré, svartrot och Sandefjordsås (F, L, MP)*

335 kr

 Lammstek med rotsellerifondant, pumpapuré, brysselkål och rosmarinsås (L, MP)*

335 kr

Saltbakad rotselleri med svampketchup, kanderade valnötter, tryffelmajonnäs och vegansk stracciatella (N, Soja sesam)*

335 kr

 

Desserter

"Sticky toffee pudding" med fudge, toffeesås och glass på brynt smör (G, L, MP, Ä)*

185 kr

Marsala-bräserat plommon med kanderade pistagenötter och vaniljmascarpone (L, MP, N)*

185 kr

 

 Barnmeny

(upp till 12 år)

 Köttbullar med potatismos, gräddsås, lingon och gurka

(MP) *

105 kr

Trerätters barnmeny finns

 

Kvällens middag måndag, onsdag och fredag

Hummer- och kräftsoppa, Lamm och Plommon

 

Kvällens middag tisdag, torsdag och lördag

Oxkind, Hälleflundra och "Sticky toffee pudding"

 

Pris 675 kronor

För allergier, se menyn ovan

(F= Fisk, G=Gluten, L=Laktos, MP=Mjölkprotein, N=Nötter, S=Skaldjur, Ä= Ägg)*

 

 

 

 

 

 

Bokningsförfrågan Middag

Om ingen allergi kryssa i första rutan för att kunna skicka formuläret.









Specificera allergi/specialkost eller övriga önskemål