Kvällens middag
Á la carte
Inklusive bröd, smör, bordsvatten
Nedan meny gäller from 17/1.
Förrätter
Röding med ägg63, rågbrödskrisp, regnbågsrom, dill, kapris och gulbetor (F, G, L, MP, Ä)
195 kr
Ankbröst, timjanspolenta, morotspuré och apelsinssky (L, MP)
195 kr
Varmrätter
Nattbakad högrevskärna med potatis- och pepparrotspuré, karamelliserad lök, stekt enoki och svamp demi glace (L, MP)
335 kr
Hälleflundra med potatispuré, Sandefjordsås, krispigt fläsk och dill (F, L, MP)
335 kr
Terrin på potatis och jordärtskocka med fermenterad kålrabbi, eldad kål och marmitesås
335 kr
Desserter
Apelsinkaka med vit chokladkräm, apelsinzest och apelsinsorbet (G, L, MP, N, Ä)
185 kr
Chokladmousse med hasselnötskaka, olivolja och limesorbet (G, L, MP, N, Ä)
185 kr
Kvällens middag måndag, onsdag och fredag
Röding, Högrev och Apelsinkaka
Kvällens middag tisdag, torsdag och lördag
Ankbröst, Hälleflundra och Chokladmousse
Pris 675 kr
Vår femrättersmeny består av följande rätter från menyn ovan
Röding, Ankbröst, Hälleflundra, Högrev och Apelsinkaka
Pris 945 kr
Barnmeny
(upp till 12 år)
Köttbullar med potatismos, gräddsås, lingon och gurka
(MP) *
105 kr
Trerätters barnmeny finns
För allergier, se menyn ovan
(F= Fisk, G=Gluten, L=Laktos, MP=Mjölkprotein, N=Nötter, S=Skaldjur, Ä= Ägg)*