Kvällens middag
Á la carte
Förrätt 195kr, Varmrätt 335kr, Dessert 185kr
Inklusive bröd, smör, bordsvatten
Middag serveras måndag - lördag med undantag av de kvällar då julbord serveras (onsdag - lördag 29/11 - 21/12)
Förrätter
Oxkind med persiljerotsremoulad, äpple, demiglace på kalv och kyckling (Mandel, Ä)*
195 kr
Hummer- & kräftbisque med kräftstjärtar, cashewnötter och rostade kikärtor (L, MP, N, S)*
195 kr
Varmrätter
Hälleflundrafilé med potatispuré, svartrot och Sandefjordsås (F, L, MP)*
335 kr
Lammstek med rotsellerifondant, pumpapuré, brysselkål och rosmarinsås (L, MP)*
335 kr
Saltbakad rotselleri med svampketchup, kanderade valnötter, tryffelmajonnäs och vegansk stracciatella (N, Soja sesam)*
335 kr
Desserter
"Sticky toffee pudding" med fudge, toffeesås och glass på brynt smör (G, L, MP, Ä)*
185 kr
Marsala-bräserat plommon med kanderade pistagenötter och vaniljmascarpone (L, MP, N)*
185 kr
Barnmeny
(upp till 12 år)
Köttbullar med potatismos, gräddsås, lingon och gurka
(MP) *
105 kr
Trerätters barnmeny finns
Kvällens middag måndag, onsdag och fredag
Hummer- och kräftsoppa, Lamm och Plommon
Kvällens middag tisdag, torsdag och lördag
Oxkind, Hälleflundra och "Sticky toffee pudding"
Pris 675 kronor
För allergier, se menyn ovan
(F= Fisk, G=Gluten, L=Laktos, MP=Mjölkprotein, N=Nötter, S=Skaldjur, Ä= Ägg)*