Kvällens middag

Á la carte

 Inklusive bröd, smör, bordsvatten

Nedan meny gäller from 17/1. 

Förrätter

Röding med ägg63, rågbrödskrisp, regnbågsrom, dill, kapris och gulbetor (F, G, L, MP, Ä)

195 kr

Ankbröst, timjanspolenta, morotspuré och apelsinssky (L, MP)

195 kr

Varmrätter

Nattbakad högrevskärna med potatis- och pepparrotspuré, karamelliserad lök, stekt enoki och svamp demi glace (L, MP)

335 kr

Hälleflundra med potatispuré, Sandefjordsås, krispigt fläsk och dill (F, L, MP)

335 kr

Terrin på potatis och jordärtskocka med fermenterad kålrabbi, eldad kål och marmitesås 

335 kr

Desserter

Apelsinkaka med vit chokladkräm, apelsinzest och apelsinsorbet (G, L, MP, N, Ä)

185 kr

Chokladmousse med hasselnötskaka, olivolja och limesorbet (G, L, MP, N, Ä)

185 kr

Kvällens middag måndag, onsdag och fredag

Röding, Högrev och Apelsinkaka

Kvällens middag tisdag, torsdag och lördag

Ankbröst, Hälleflundra och Chokladmousse

Pris 675 kr

Vår femrättersmeny består av följande rätter från menyn ovan

Röding, Ankbröst, Hälleflundra, Högrev och Apelsinkaka

Pris 945 kr

 Barnmeny

(upp till 12 år)

 Köttbullar med potatismos, gräddsås, lingon och gurka

(MP) *

105 kr

Trerätters barnmeny finns

 

För allergier, se menyn ovan

(F= Fisk, G=Gluten, L=Laktos, MP=Mjölkprotein, N=Nötter, S=Skaldjur, Ä= Ägg)*

 

 

 

 

 

 

Bokningsförfrågan Middag

Om ingen allergi kryssa i första rutan för att kunna skicka formuläret.









Specificera allergi/specialkost eller övriga önskemål