Lunch á la carte & festlunch
Lunch á la carte & festlunch
Vid bokning för sällskap 8 personer eller fler önskar vi förbeställning av varmrätt för att kunna ge bra service.
Menyn gäller fr o m 20 mars t o m början av maj
Herrgårdslunch
Inklusive bröd, smör, bordsvatten/lättöl och kaffe
Förrätt
Capresesallad med burrata, tomat, picklad rödlök, ruccola, olivolja, balsamic glaze, basilika och vitlökscrostini
(L, G)
95 kr
Varmrätter
Ugnsbakad fläskkotlettrad med potatisfondant, bakad tomat, bakad rotselleri och rödvinssås
(L)*
195 kr
Havets Wallenbergare med potatispuré, gröna ärtor och brynt kaprissmör
(L, G, F)*
195 kr
Linsragu med paprika, polentastek med parmesan, rotselleri och schalottenlökspuré
(L)*
195 kr
Dessert
Chokladmousse med vaniljkräm, krossad chokladkaka och hallonchutney
(L, G, Ä)*
95 kr
Barnmeny
(upp till 12 år)
Köttbullar med potatismos, gräddsås, lingon och gurka
(G, L, MP, Ä) *
105 kr
Festlunch
Vår festlunch består av rätterna enligt ovan inklusive bröd, smör, bordsvatten / lättöl och kaffe.
Förrätt
Capresesallad
Varmrätt
Nattbakad fläsksida
eller
Havets Wallenbergare
Dessert
Chokladmousse
Festlunch pris 355kr (för allergier, se lunchmenyn ovan)
(F= Fisk, G=Gluten, L=Laktos, MP=Mjölkprotein, N=Nötter, S=Skaldjur, Ä= Ägg) *